PRISLISTE

Hestefotografering

HESTEFOTOGRAFERING

Igennem de sidste 5 år har jeg specialiseret mig i at forevige det mest æstetiske dyr vi har (efter min mening). Hesten. Og noget af det der får mit hjerte til at slå, er den fine samhørighed mellem en hest og dens menneske. 

Mine fotosessions for hesteejere er meget populære, og jeg tager kun få af denne type sessions ind hver måned. 

 

Hos mig får du ikke blot blankpolerede hestebilleder, men en hel serie billeder som visuelt fortæller den fineste historie om det bånd som du oplever mellem dig og din hest. Et uundværligt minde. 

Jeg fotografere også portrætter af heste på fx sort eller hvid baggrund. Denne type billeder er for mig på lige fod med et kunstværk, som med sit klassiske og enkle udtryk vil give dig et helt specielt minde om din bedste ven. 

PRISER 

650 kr. (Gælder selve fotograferingen i op til 1 times varighed for 1 ejer + hest. Til prisen skal altså tillægges prisen for digitale filer og evt. print. Se prisliste og pakker her.

Studiefotografering?
Ønsker du billeder af din hest på sort eller hvid baggrund, kræver det enten at jeg medbringer mit studie-setup eller at du har en stor port med godt, naturligt lysindfald til rådighed på dit opstaldningssted. 

Tillæg for studiefotografering: 1.000 kr. 

TILKØB
Digitale filer & print tilkøbes efter din fotografering. Se prisliste her. 


Ekstra personer eller dyr (max 2): 1.000 kr. 

 

Ekstra time under din fotografering: 850 kr. 


Kørsel: 10 km. fra 4532 Gislinge er inkluderet. Herefter 3 kr. pr. km.
 

Weekendtillæg: 800 kr. 

 

Tillæg efter kl. 16:00: 500 kr. 

 

• DET SIGER MINE KUNDER •

 "Majken formåede at tage de mest vidunderlige billeder, ja, nogle af dem er nærmest helt magiske med et helt specielt lys og stemning. Jeg elsker mine smukke billeder af min dejlige hoppe, og ser på dem hver eneste dag, og den dag min hoppe ikke er her mere har jeg i billederne de mest fantastiske og højt skattede minder.

Det var en virkelig skøn og hyggelig dag og Majken er det sødeste og smilende menneske, hvilket gjorde det til en stor fornøjelse. Jeg vil absolut bruge Majken igen, og kan varmt anbefale hende og hendes topprofessionelle arbejde."

Mette