Q & A

Ofte stillede spørgsmål

Det er mere end vigtigt for os at I er helt trygge ved jeres fotograf.

 

Derfor har vi samlet alle spørgsmål & svar som vi ofte bliver stillet ifbm. booking af en bryllupsfotografering. Kan I ikke finde svar på jeres spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte os via formularen her. 


Da vi kun booker max 2 bryllupper ind pr. måned, er det nødvendigt at I booker jeres bryllupsfotografering i god tid. 
 

Q & A

Ofte stillede spørgsmål.
 

I hvor god tid skal vi booke dig til vores bryllup? 

Det er altid en god idé at være ude i god tid, så book gerne datoen når I kender den. Når det så er sagt, har jeg en gang imellem booket bryllupper ind med op til 1 uges varsel.
 

Når vi at mødes inden?

Når I booker mig, aftaler vi med det samme en dato for et forventningsmøde som afholdes ca. 1 måned inden brylluppet. Her mødes vi i mit studie i 4340 Tølløse, og gennemgår detaljerne for brylluppet, Jeres ønsker og forventninger til billederne, samt Jeres ønsker og forventninger til mig som fotograf.

 

Vi gennemgår også hvor og hvordan I modtager billederne, og I får mulighed for at se og mærke mine produkter (fotobøger, prints m.m.) 

 

Forventningsmødet kan I nogle tilfælde være over Skype eller telefon. 
 


Hvornår og hvordan får vi vores billeder? 

Jeres billeder bliver leveret digitalt i høj opløsning. Det er muligt at tilkøbe billeder i print, collage eller som fotobøger. I kan se mine priser for mine produkter her. 

 

Billederne bliver leveret i et lukket galleri, som kun I og jeg har adgang til. I modtager jeres billeder senest 4 uger efter brylluppet. Hvis I ønsker et par billeder til brug til takkekort, bestræber jeg mig selvfølgelig på at levere disse så hurtigt som muligt. 
 


Skal du have noget at spise?

Hvis I booker mig til fotografering i 1-3 timer, har jeg altid lidt at drikke og spise med til mig selv. Hvis I derimod har booket mig til 6 timer, har jeg behov for at I stiller mad og drikke til rådighed undervejs.

Hvad gør vi i tilfælde af dårligt vejr?
Skulle det regne på jeres bryllupsdag, er det blot sådan vejret var den dag. Jeg har fotograferet i alt slags vejr, og jeg ser det bestemt ikke som en hindring. Vi finder det positive frem i situationen, og vi har på forhånd lagt en plan i tilfælde af regn, sne, blæst mv. 

Vi er VIRKELIG dårlige på billeder - guider du os undervejs?

Med mine mange års erfaring som fotograf kan I være fuldstændig trygge ved at være foran mit kamera. Jeg er god til at få folk til at slappe af, og jeg gør alt for ikke at gøre situationen akavet - tværtimod høre jeg altid at det er nemt, trygt og afslappet at være foran mit kamera. Jeg guider jer undervejs, og sørger for at I stadig får naturlige billeder uden anstrengende opstillinger. 

Hvordan med betaling? 

Ved booking af dato, fremsendes der en bookingbekræftelse samt faktura. Der skal altid betales et ikke refunderbart depositum ved booking på kr. 2.000,-. Det resterende beløb skal betales senest på dagen, enten via bankoverførsel, MobilePay eller kontant. 

Hvad hvis du bliver syg? 

Jeg er meget sjældent syg - og jeg har 7-9-13 aldrig aflyst en bryllupsfotografering pga. sygdom. Men sygdom kan jo ramme alle. Derfor har jeg et stort netværk af fotografer som jeg kan stå inde for, og som jeg i tilfælde af sygdom straks kan kontakte for Jer. Hvis jeg bliver syg får I selvfølgelig det fulde depositum tilbageført. 

 

Kørselsgebyr og rejseomkostninger? 

Alle priser er inkl. 10 km kørsel fra 4340 Tølløse, herefter 3 kr. pr. km.. Jeg kan bookes i hele Danmark samt i udlandet, dog skal jeg have dækket mine rejseomkostninger. 

• DET SIGER MINE BRUDEPAR •

 "Inden bryllupsdagen mødtes vi med Majken til et formøde hvor vi forventningsafstemte. Allerede her blev det tydeligt at Majken er passioneret, dygtig og ikke mindst fantastisk til at læse de mennesker hun har med at gøre.

Vi gennemgik særlige ønsker, alle detaljer og spørgsmål vi havde brug for afklaring på, og da vi gik der fra var vi helt trygge og rolige, og følte at nu kunne vi læne os tilbage og vide at vi her havde med en fotograf at gøre, der i den grad tog sit ansvar og var passioneret omkring sit job.

På selve vores bryllupsdag kom Majken i god tid til kirken, og var som en flue på væggen da alle gæster ankom. Majken placerede sig igennem hele dagen på en måde hvor hun både var tydelig, og samtidig usynlig. Majken var igennem hele dagen, smilende ,frisk, indlevende, sjov og samtidig vanvittig dygtig til at fange de helt rigtige øjeblikke.

Vi sidder tilbage med smukke, smukke billeder, som har været genstand for SÅ meget ros, gæster der stadig kommenterer på hvor sød 'hende der fotografen var' og ikke mindst en af de fedeste både oplevelser men helt klart også investeringer på vores bryllupsdag.

Vi vil til hver en tid anbefale Majken, og det er bestemt ikke sidste gang vi har brugt hende!

Carina & Birk

Se flere lovestories her.png